Prima pagină > Biroul de dezinformaţii, Mass media > Fără precedent: grupul „Vouă”, acuzat că a smuls un zîmbet

Fără precedent: grupul „Vouă”, acuzat că a smuls un zîmbet

Grupul de discuţii şi analize serioase "Vouă" - nimic de rîs!

Acuzaţii şi suspiciuni grele au apărut în legătură cu grupul „Vouă”, considerat de critici „cel mai important promotor al seriozităţii în România”. Surse din interiorul CNA susţin că un telespectator ar fi reclamat că formaţia respectivă l-ar fi făcut să zîmbească, într-o seară, cu o replică aproape amuzantă. O copie a emisiunii a fost depusă la CNA, ca probă. „Am convocat o şedinţă de urgenţă, ca să evaluăm proba, dar pe la jumătatea emisiunii 6 dintre cei 11 membri din consiliu dormeau de rupeau, doi săriseră pe geam urlînd, alţi doi suferiseră depresii profunde şi ultimul privea în gol, fără ţintă, repetînd o replică din Twin Peaks. Nici o urmă de zîmbet, la nimeni”, a anunţat un reprezentant al CNA.

„Presupunem că acuzaţia este doar o glumă proastă a unui cetăţean care se plictisea – cine ştie, poate chiar în timp ce privea emisiunea grupului. Recunosc, această din urmă ipoteză este doar teoretică, pentru că ratingurile arată clar: nimeni nu priveşte aceste emisiuni”, a adăugat reprezentantul Consiliului. „Ar fi un fapt fără precedent în istoria de aproape trei decenii de seriozitate şi de texte insipide a grupului nostru, este practic imposibil”, a replicat plin de revoltă un reprezentant al formaţiei „Vouă”. „Sîntem gata să demonstrăm şi pe viitor că nimeni nu va avea de ce rîde la emisiunile noastre, pentru că noi cultivăm seriozitatea cu orice preţ”, a mai spus acesta.

Chiar şi cei de la grupul Vouă ar putea realiza pe cont propriu că acest text este un pamflet poate chiar mai amuzant decît emisiunea lor.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: