Prima pagină > Biroul de dezinformaţii, Poliţie, Jandarmerie, Armată > Dr. House, posibil anchetat împreună cu Sorin Ovidiu Vîntu

Dr. House, posibil anchetat împreună cu Sorin Ovidiu Vîntu

Mafia bastoanelor știe să dea din coate...

Surse apropiate de Parchetul General susțin că următorul învinuit care va veni în cîrje la audieri în dosarul Petrom Service va fi dr. Greg House. „Vorbim aici despre o adevărată mafie a bastoanelor, o conspirație a persoanelor cu mobilitate redusă”, au dezvăluit sursele noastre „politically correct”. La mijloc ar fi o afacere bazată pe minciuni aruncate în piața de capital cu scopul de a bate cuie în talpa mai multor companii de stat. Odată banii puși la ciorapul conspiratorilor, Vîntu și House ar fi urmat să le dea papucii directorilor și acționarilor, alături de un șut în fund. Însă minciunile lor s-au dovedit să aibă picioare scurte. „House și Sorin Ovidiu Vîntu au conspirat să trăiască pe picior mare, însă procurorii plănuiesc să le-o dea la țurloaie. Imperiul lor financiar-medical se va dovedi că avea picioare de lut”, a mai subliniat sursa citată. 

Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca și Octavian Țurcan au fost reținuți pe 7 noiembrie 2011, acuzați că au contribuit la falimentul controlat al companiei Petrom Service. Ulterior, judecătorii și-au băgat picioarele în ordonanța de reținere, pe care au lăsat-o să expire fără lumînare.

Reclame
 1. Claudia Sfetcu
  noiembrie 8, 2011 la 4:34 pm

  Cu riscul de a parea paranoica, as arunca un ochi si in fisa medicala a lui Prigoana… chiar daca nu si-a luat bastonul la purtare.

  • noiembrie 9, 2011 la 10:00 am

   Prigoană mi-e personal foarte simpatic. Dacă vin după el, mă duc să le țin piept mascaților. Asta timp de vreo trei secunde, după care mă îndrept cuminte către ortopedie.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: