Prima pagină > Mass media > Ne-am mutat în casă europeană! Vă așteptăm pe www.vreausareclam.eu!

Ne-am mutat în casă europeană! Vă așteptăm pe www.vreausareclam.eu!

Wordpress a murit! Trăiască .eu!

Vă mulțumim că mai treceți pe la noi din cînd în cînd, dar ținem să vă anunțăm că avem casă nouă! Vă mulțumim pentru traficul pe care ni l-ați adus în schimbul istoriilor noastre inspirate din realitate și deloc departe de ea. Mai avem și altele! Treceți pe la www.vreausareclam.eu, acolo unde povestea continuă… Într-un fel aparte.

Categorii:Mass media
  1. D.Butucea
    martie 23, 2012 la 11:22 am

    CATRE,
    TELEVIZIUNEA ANTENA 3

    Am ajuns dimineata la serviciu si nu am putut rezista intreaga zi fara sa-mi exprim indignarea pentru si sa va trimit aceasta stire foarte importanta pentru toti locuitori acestei nefericite tari in care traim.
    Am apelat aseara la 21,30 serviciul de urgente 112 pentru a chema o ambulanta pentru ca mama mea se simtea rau, i se zbatea foarte tare o vena de la gat , fiind si cardiaca, avand o cardiopatie ischemica, fiind hipertensiva, m-am speriat si le-am solicitat o ambulanta, dupa o ora de asteptari la 22,30 am sunat din nou rugandu-i insistent sa vina ca am asteptat o ora, mi-au raspuns ca nu pot sa onoreze solicitarea
    pentru ca nu au salvari si sa astept in continuare, la orele 23,00 sun din nou si-mi raspunde o doamna foarte deranjata ca ea a trimis solicitarea si sa astept incontinuare, intreb cat sa mai astept, mama mea poate sa moara a trecut o ora si jumatate, mi-au inchis telefonul si mi-au raspuns raspicat sa astept, neavand masina sa ma deplasez cu ea la urgente m-am resemnat si i-am dat tot felul de medicamente sa o linistesc cat pot eu, in final dupa ce a luat atatea medicamente mama mea a adormit.
    Vreau sa va spun ca am fost sunata la ora 1,30 noaptea dupa 4 ore de un barbat sa ma intrebe daca am chemat o ambulanta. Intre timp a trebuit sa scot bani din buzunar ca de fiecare data pentru a apela la servicii medicale private.
    Este strigator la cer, nu pot sa-mi explic pentru ce mai platim asigurarile medicale ? daca nici macar pentru situatii de urgenta noi trebuie sa apelam la servicii medicale private. Unde si cum se aplica aceasta lege a sanatatii, in tara noastra pot spune cu mana pe inima ca NU.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu